Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,729 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Disney Frozen

Let it go, let it go! De populaire Disneyfilm Frozen met Elsa, Anna en Olaf en dit welbekende liedje heeft de harten van jong en oud veroverd.

1 artikelen
Meest verkocht

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Disney Frozen

Disney, wie kent deze beroemde filmproducent nu niet? Al meer dan 90 jaar maakt Disney de mooiste tekenfilms voor jong en oud. De fantasie van zowel kinderen als volwassenen wordt vanaf 1928 geprikkeld door de tekeningen van Walt Disney. Van jongs af aan wilde hij tekenaar worden. Door hard te werken, cursussen te volgen en zelfs naar de kunstacademie te gaan groeide hij uit tot een artiest met als specialiteit striptekenen. Samen met zijn broer Roy opende hij een studio waar de eerste avonturen van Mickey Mouse met beeld en geluid tot leven kwamen. Andere bekende werken zoals Sneeuwwitje, The Lion King en Jungle Book volgden. Hoewel Walt inmiddels is overleden, maakt het enorme bedrijf The Walt Disney Company nog steeds gave animatiefilms zoals Cars, Minions en Frozen. Deze ijskoude, laatste film kwam in 2013 uit op het witte doek en is sindsdien een grote hit. Voor de kleinste fans heeft Disney fantasierijke Frozen rugzakken om mee naar school te nemen.

Frozen rugzakken met Elsa, Anna en Olaf

De winterse avonturen van Elsa, Anna en Olaf zijn hartverwarmend. Niet voor niets is deze film dan ook zo populair bij jongens en meisjes, maar ook bij ouders. De kleinste fans kunnen nu ook naar de peuterspeelzaal of basisschool met hun favoriete filmfiguren. Disney biedt namelijk de leukste rugzakken voor kleintjes. Kies voor Anna, Elsa of Olaf of een combinatie van deze drie filmfiguren. Bewaar drinken, eten, een etui en wat fruit in een vrolijke, blauwe rugzak die de fantasie prikkelt. Zo kunnen schattige meisjes helemaal in stijl naar school.

Shop Frozen schooltassen online

De Frozen collectie van Disney is vrolijk, schattig en fantasierijk tegelijk. Deze rugzakken zijn erg leuk om cadeau te doen aan een kind, kleinkind of nichtje. Bekijk de collectie online bij Travelbags.nl en shop een exemplaar naar keuze.