Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Care Plus

Ga goed voorbereid op reis dankzij het uitgebreide assortiment van Care Plus. Bescherm jezelf tijdens de reis o.a. met het muskietennet, insectenspray of Care Plus zonbescherming. Naast bescherming kun je ook voor verzorging terecht bij Care Plus met o.a. de first aid kit en zeepblaadjes.

59 artikelen
Aanbevolen

Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Care Plus collectie

Met de producten van Care Plus wil het merk reizigers, vakantiegangers en dagjesmensen stimuleren om er gezond op uit te trekken. De producten van Care Plus zijn stuk voor stuk gemakkelijk om mee te nemen. Ze zijn speciaal ontworpen voor reizigers en daarom in verschillende formaten beschikbaar. De producten zijn speciaal samengesteld door deskundigen.

Ga beschermd op reis

Op zoek naar producten om veilig te kunnen wandelen of fietsen als je een reis gaat maken? Of je nu binnen Europa, een tropische bestemming of in Nederland op vakantie gaat, de producten van Care Plus zijn voor alle bestemmingen geschikt en altijd een goed idee om mee te nemen op reis. Care Plus biedt vier verschillende soorten producten aan: namelijk de Voorkom insectensteken, Eerste hulp op reis, Hygiëne tijdens de reis en Zonnebescherming. Met Care Plus ben je verzekerd van bescherming tegen onder andere stekende insecten, de zon, slechte hygiënische omstandigheden, vervuild drinkwater en het biedt uitkomst bij het verlenen van eerste hulp bij de meest voorkomende ongelukken.

Care Plus producten koop je online bij Travelbags.nl

Voorkomen is beter dan genezen. Ga gezond, voorbereid en beschermd op reis om optimaal van de vakantie te kunnen genieten. Wij bieden een ruim assortiment aan Care Plus producten aan met verschillende soorten producten voor verschillende veiligheidsmaatregelen. De producten worden in verschillende formaten aangeboden. Ideaal voor op vakantie of een dagje op pad! Bestel veilig en snel de Care Plus producten op Travelbags.nl!