Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Car-Bags Autotassen

Op zoek naar dé perfecte autotas voor jouw auto? Ontdek de veelzijdige collectie autotassen van Car-Bags! Deze autotassen zijn op maat gemaakt voor de kofferbak van jouw auto. Op deze manier benut je de volledige ruimte in de kofferbak van jouw auto en kan jouw autovakantie beginnen. Ontdek de reistassensets van Car-Bags nú online bij Travelbags.nl. 

284 artikelen
Aanbevolen

Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Car-Bags Autotas kopen? 

Autovakantie op de planning? Dan is het inpakken van de kofferbak van je auto een must! De autotassen van Car-bags bieden de oplossing. Deze autotassen zijn op maat gemaakt voor jouw kofferbak. Je benut de ruimte van je kofferbak optimaal en je kan meer meenemen dan ooit tevoren. De autotassen van Car-bags zijn verkrijgbaar in veel verschillende automodellen. Of je nu een grote of kleine kofferbak hebt, met de autotassen van Car-Bags kan jouw autovakantie pas echt beginnen. Passen en meten van je bagage is verleden tijd, ga voor Car-Bags!

Car-Bags: Autotassen op maat

Omdat iedere kofferbak van een auto een andere grootte heeft, zijn ook de autotassen van Car-bags verkrijgbaar in verschillende formaten. Een auto met een kleinere kofferbak heeft vaak een kleinere of minder reistassen nodig dan een grotere kofferbak. Het voordeel van de autotassen van Car-Bags is dat ze op maat zijn gemaakt, dus je hoeft nooit meer te passen en meten om al je bagage mee te kunnen nemen in de auto. Je benut de kofferbak van jouw auto met de autotassen optimaal. Omdat de autotassen op maat zijn gemaakt, betekent dit dan ook dat ze niet in een andere auto passen. Houdt hier dus rekening mee tijdens het kopen van de autotassen. De autotassen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er reistassen met en zonder wielen, afhankelijk wat het beste bij jouw type auto past. Ook zijn de autotassen van Car-bags licht in gewicht en bieden voldoende ruimte voor het goed georganiseerd meenemen van al je bagage. Zwaardere spullen neem je vaak mee in de reistrolley en de lichtere spullen in de daarvoor bestemde reistassen!

Car-Bags autotassen online kopen bij Travelbags.nl

Een ding is zeker: jouw autovakantie begint met de autotassen van Car-bags! Zoek je autotype en bestel eenvoudig en snel de autotassen van Car-bags online bij Travelbags.nl. Jouw autovakantie begint zorgeloos en zonder stress, ga voor Car-Bags.