Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,773 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Camelbak

Wie buiten actief in de weer is, verliest veel vocht. Vaak drinken is dan erg belangrijk, want je lichaam moet goed gehydrateerd blijven.

5 artikelen
Meest verkocht

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Camelbak collectie

Sinds 1989 produceert het innovatieve merk Camelbak onder andere waterflessen, bidons, drinkflessen en waterzakken. Oprichter Michael Eidson wilde in dat jaar namelijk zijn grenzen verleggen tijdens een 160 km lange wielerwedstrijd in een snikheet Texas. Hij knutselde zelf een hydratatiesysteem in elkaar met een tas, een chirurgische slang en een sok. CamelBak heeft uiteraard al een hele weg afgelegd sinds die eerste drinkzak en produceert stuk voor stuk kwaliteitsproducten die wereldwijd bekendheid genieten. Het bekendste product is de gelijknamige Camelbak, de drinkwaterzak in een rugzak. Hiermee kun je zonder handen drinken bijintensieve buitensportactiviteiten. Naast de bekende drinkwatersystemen en superhandige reisaccessoires heeft Camelbak ook gestroomlijnde en vrij compacte rugzakken voor hardlopers en wandelaars en high-performance rugzakmodellen die perfect op jelichaam zijn afgestemd. Allemaal van topkwaliteit, getuige ook het feit dat je veelal 30 jaar fabrieksgarantie op je Camelbak-aankoop krijgt!

Praktische waterzakken en vernieuwende backpacks van kwaliteitsmerk Camelbak

Tijdens het wandelen, fietsen, klimmen of andere buitensportactiviteit verlies je doorgaans veel vocht. Om dat continu aan te vullen zonder jehanden te hoeven gebruiken, heeft het buitensportmerk Camelbak zijn welbekende en superslimme drinkwatersystemen en waterzakken ontwikkeld. Het grote voordeel van deze systemen is dat jeactiviteiten niet hoeft te onderbreken en dus gewoon door kunt gaan met sporten, wandelen of klimmen. Camelbak heeft ook speciale lichtgewicht rugzakjes met een geïntegreerd waterreservoir. Ideaal voor tijdens het wandelen en/of hardlopen. Dit merk is voortdurend op zoek naar vernieuwing en heeft tevens een veelzijdige collectie compacte backpacks in het assortiment. Sommige rugzakken zijn zelfs speciaal op het vrouwelijk lichaam afgestemd en de meeste zijn standaard voorzien van een praktisch waterreservoir, het handelsmerk van Camelbak. Ze blinken uit door hun ergonomische pasvorm en beschikken dikwijls over een revolutionair rugpaneel, zodat je ook in warme gebieden en tijdens intensieve activiteiten koel en droog op de rug blijft.

Een drinkwatersysteem of backpack van Camelbak bestel je bij Travelbags.nl

Wij zorgen er samen met Camelbak voor dat je tijdens activiteiten gewoon kunt blijven drinken en goed gehydrateerd blijft. Een drinkwatersysteem of compacte dagrugzak met geïntegreerd waterreservoir van Camelbak bestel je snel en comfortabel in onze webshop. Wij zijn uiteraard officieel dealer van Camelbak, dus je kunt voor de volledige fabrieksgarantie bij ons terecht.