BURKELY Even Elin

De Even Elin collectie heeft voor elke gelegenheid een stijlvolle en robuuste tas. Bekijk de uitgebreide collectie en vind de tas die helemaal bij jou past!

BURKELY

Het familiebedrijf is in 1988 opgericht. Sindsdien is de passie en expertise overgebracht op verschillende generaties waardoor BURKELY veel kennis heeft verzameld over de producten. Het sterke en mooie leer komt tegenwoordig uit een vaste leerlooierij in India waarmee BURKELY al jaren samenwerkt. Het leer wordt hier gelooid met plantaardige extracten en afgewerkt met natuurlijke oliën. Op deze manier kan BURKELY die stijlvolle tassen en portemonnees produceren.

Even Elin: Stijlvolle tassen en portemonnees

De Even Elin serie van BURKELY wordt gekenmerkt door het stijlvolle design. De voorkant van de tas heeft een opvallend geblokt patroon. De tassen, allemaal gemaakt van mooi leer, hebben een tijdloze uitstraling waardoor je lang van de tas zult genieten. Met de vele kleuren kies jij de kleur die helemaal bij jou past. In de Even Elin collectie zijn er voor verschillen de tassen en portemonnees. Zo vind je voor elke gelegenheid de stijlvolle tas die hiervoor geschikt is. Naast de tassen heeft de Even Elin serie ook portemonnees die helemaal meegaan in de stijl. Je kunt zelfs je tas en portemonnee met elkaar matchen!

Even Elin bestel je bij Travelbags!

Jouw nieuwe Even Elin tas of portemonnee bestel je gemakkelijk en snel bij Travelbags. Ondanks de goede kwaliteit is het belangrijk om je tas wel te blijven onderhouden. Zo kun je nog langer genieten van je tas! Bij Travelbags hebben wij verschillende soorten onderhoudsproducten die je hiervoor kunt gebruiken.