Bulaggi damestassen

Bulaggi weet functionaliteit en design perfect met elkaar te combineren. Een tas of clutch uit de collectie van Bulaggi geeft een extra toevoeging aan de dagelijkse outfit.

1 - 20 van 20 artikelen

Aanbevolen

Elegante damestassen van Bulaggi

Het Nederlandse merk Bulaggi weet al 50 jaar trendy tassen te maken voor dames. Het merk weet ieder seizoen weer een vernieuwende en trendy collectie te ontwikkelen, die voldoet aan de laatste trends. Met oog voor detail wordt er ieder seizoen weer een prachtige collectie damestassen op de markt gebracht. Bulaggi weet functionaliteit en design perfect met elkaar te combineren, waardoor een Bulaggi tas een extra toevoeging is aan de outfit van iedere vrouw. Kenmerkend van Bulaggi is het gebruik van opvallende details, uitgesproken kleuren en prints. Bulaggi gelooft dat elke vrouw unieke kenmerken heeft. En bij deze kenmerken hoort ook een perfect passende tas. Bulaggi maakt betaalbare, on-trend tassen van goede kwaliteitdie jarenlang meegaan. De ontwerpen van de tassen van Bulaggi zijn afwerkt tot in de detail. Kies bijvoorbeeld voor een praktische handtas, waar je al je persoonlijke eigendommen zonder moeite in meegenomen kunnen worden of een feestelijke clutch voor een avondje uit.

Bestel een Bulaggi tas of clutch online bij Travelbags.nl

Wie op zoek is naar tas met een eigentijdse uitstraling, is bij Bulaggi aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle handtas, praktische schoudertas of feestelijke clutch: voor iedere vrouw is er ongetwijfeld een favoriete tas in de collectie te vinden. De uitgebreide collectie tassen van dit merk worden regelmatig aangevuld en vernieuwd, waardoor er elk seizoen volop keuze is uit de nieuwste modellen, prints en kleuren. Veel plezier met shoppen!