Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.890,489 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Hoe werkt een Tile bluetooth tracker?

Alle rommelkonten opgelet: de Tile Bluetooth trackers zijn voor jou de uitkomst. Ben jij met enige regelmaat je sleutels of portemonnee kwijt? Of weet je niet waar je deze hebt laten slingeren? Dan is een Tile bluetooth tracker voor jou dé oplossing. Deze razend populaire gadget is verkrijgbaar in verschillende modellen, zodat het vrijwel aan bijna ieder product is te bevestigen.

Wat is Tile?

Tile is een compacte bluetooth tracker die je eenvoudig kan bevestigen aan je voorwerpen die je met enige regelmaat kwijtraakt, zoals je sleutelbos of portemonnee. Deze trackers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je deze op vrijwel alle voorwerpen kan bevestigen door middel van een sleutelring of een plakstrip. Ook zijn er platte trackers verkrijgbaar, die je eenvoudig in je portemonnee kan meenemen bijvoorbeeld. De tracker staat altijd in verbinding met je smartphone door middel van het bluetooth bereik. Hiervoor moet je eerst wel je Tile tracker activeren in de gratis app!

Hoe werkt Tile?

Na het installeren van de gratis Tile app op je smartphone kun je de Tile tracker activeren. In de app kun je altijd zien waar je product (incl. Tile tracker natuurlijk) zich bevindt. Ben je je voorwerp kwijt? Dan kun je via de app je voorwerp binnen no time terugvinden door dit aan te geven in de app. Wanneer het product zich bevindt binnen het bluetooth bereik van je smartphone, zal er een geluid afspelen op de tracker. Hoor je geen geluid? Dan ben je waarschijnlijk te ver van je tracker af. In dat geval kun je via de app makkelijk traceren waar het voorwerp (en tracker uiteraard zich wel bevindt).

Welke Tile bluetooth tracker moet ik kopen?

De Tile trackers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Maar wat is het verschil en welke kan ik het beste kopen? Er zijn vier verschillende modellen verkrijgbaar:

  • Tile Slim
  • Tile Mate
  • Tile Pro
  • Tile Sticker

Tile Slim

Met enige regelmaat je portemonnee kwijt? Dan kun je het beste de Tile Slim gebruiken. Niet alleen omdat deze tracker plat is (en dus makkelijk mee is te nemen in je portemonnee), maar ook deze geluidssterkte van het signaal is hard. Vaak worden portemonnees in huis op onnodige plekken gelegd. Met de geluidssterkte van de Time Slim weet je zeker dat je portemonnee binnen no time weer boven water is.

Tile Mate

De Tile Mate is een van de favorieten onder de trackers en is voor de meeste voorwerpen te gebruiken zoals autosleutels, je sleutelbos of een tas. Dankzij de sleutelring bevestig je namelijk de Mate eenvoudig aan de voorwerpen. Ook heeft deze tracker een bereik van 61 meter en geeft een signaal af wanneer je (weer eens) iets kwijt bent geraakt. Heb jij een actieve huisgenoot zoals een kat of hond? De Mate is ook geschikt om aan de halsband van je huisdier te bevestigen. 

Tile Pro

Voor de grootste rommelkonten, die met enige regelmaat wat kwijt zijn, dan is de Tile Pro het meest geschikt. De Pro heeft niet alleen het grootste bereik (tot ongeveer 122 meter), maar ook het sterkste geluidssignaal. Dit betekent dat je hoe dan ook makkelijk en snel je verloren voorwerp weer boven water hebt. De Tile Pro bevestig je ook eenvoudig aan je (reis)bagage zoals rugzakken, tassen of backpacks. 

Tile Sticker

De Tile Sticker is compact en plak je eenvoudig op verschillende voorwerpen zoals de oplader van je mobiele telefoon. Ook op afstandsbedieningen, brillenkokers en boormachines wordt de Tile Sticker vaak geplakt. In principe kan de Tile Sticker op elk voorwerp geplakt worden. Deze sticker heeft een bereik van ongeveer 46 meter en is waterbestendig. Wil je op den duur de sticker toch liever op een ander voorwerp plakken? Dat kan! Je haalt het er eenvoudig af. Het enige wat je dan wel nodig hebt is een nieuwe plakstrip. 

Shop een Tile bluetooth tracker online

Ben jij het kwijtraken van je waardevolle spullen zat? Dan raden wij je aan om deze handige gadget te kopen! Leuk feitje: uit onderzoek is gebleken dat een persoon gemiddeld 9 voorwerpen per dag kwijtraakt, waardoor je minstens 10 minuten aan het zoeken bent. Zonde van de tijd (en moeite)! Kortom, voor alle rommelkonten is de Tile bluetooth tracker de perfecte oplossing! Veel plezier met shoppen! 
 

Shop Tile
 

Lise

Lise