Vaderdagcadeaus waar je je vader(figuur) écht mee verrast!

Op 19 juni is het zover, Vaderdag! Heb jij al een cadeau om je ouweheer in het zonnetje te zetten? Of heb je moeite met het verzinnen van een originele verrassing? Of je nu gaat voor een stijlvol, luxe of praktisch Vaderdagcadeau, wij hebben het perfecte cadeau in huis! Extra leuk: bij een aantal cadeaus ontvang je gratis een extra item. 

Meelezende vaders, opa’s of daddy’s-to-be, het rondsturen van deze blog als subtiele hint is gewoon toegestaan ;-)

1. Laptoptas

Is jouw vader een echte workaholic? Dan kan een mooie laptoptas niet in zijn garderobe ontbreken. The Briefcase van Travelteq is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. De tas is ruim en biedt plaats aan een 15" laptop. A4 papieren kunnen makkelijk in de tas opgeborgen worden en blijven beschermd tegen buigen of kreukelen. De tas is gemaakt van stevig leer en heeft een indrukwekkend lange levensduur. Kortom, met een laptoptas van Travelteq maak je je vaders werkdag een stuk leuker! Tot 17 juni ontvang je hem gratis met een regenhoes t.w.v. € 59,- !

2. Secrid Portemonnee

Een portemonnee van goede kwaliteit is voor Vaderdag altijd raak. De Secrid Miniwallet Portemonnee is een perfect voorbeeld. Het oer-Hollandse merk Secrid staat bekend om haar lange levensduur en hoge kwaliteit. De Miniwallet ziet er misschien klein uit, maar heeft een grote opbergcapaciteit. Dankzij de cardprotector is de inhoud beschermd tegen buigen, breken en het ongewenst uitlezen van RFID-kaarten. Het eenvoudige, maar zeer elegante design maakt de Miniwallet een echte publieksfavoriet. Wil je je vader echt verrassen? Personaliseer dan de Miniwallet met een persoonlijke boodschap.

Leuke toevoeging, voor slechts €4,95 is het mogelijk om een Secrid te laten graveren met een tekst naar keuze. Deze optie verschijnt bij het afrekenen. Kies een lettertype en onze graveurs gaan voor je aan de slag!

3. Orbitkey Crazy Horse Leather Key Organiser

Mannen zijn kampioen in spullen verliezen. Uit onderzoek blijkt dat vaders huissleutels en autosleutels het vaakst over het hoofd zien. Dankzij de Crazy Horse Leather Key Organiser van Orbitkey is dit verleden tijd. Deze sleutelhanger heeft plek voor zes standaard sleutels. Hij is voorzien van een slot, dat ervoor zorgt dat de sleutels geen ratelend geluid kunnen maken. Het klassieke en modieuze lederen design maakt de sleutelhouder helemaal af. Speciaal voor Vaderdag, biedt Orbitkey een leuke actie: bij aanschaf van een Orbitkey krijg je een Bottle Opener cadeau. Deze slimme flessenopener staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke design. Met een Orbitkey is een leuke verrassing dus gegarandeerd!

4. Rugzak

De Rich van The Chesterfield Brand is de rugzak onder de rugzakken. Hij is duurzaam, stoer en zeer praktisch. Het hoofdvak sluit met een u-vormige rits, zodat je altijd eenvoudig toegang hebt tot je eigendommen. De binnenzijde is voorzien van een 13'' laptopvak en een verdeler met rits. Het goed georganiseerde voorvak beschikt over een telefoonvak, pennenhouders, creditcardhouders en een ritsvak. Nog meer ruimte nodig? Dan biedt het ritsvak aan de voorkant uitkomst. Het gewatteerde rugpaneel en de gewatteerde schouderbanden zorgen ervoor dat de beste vader in de wereld hem zonder klachten urenlang kan dragen. 

5. Toilettas

De kans is groot dat ook jouw vader nog steeds een toilettas uit de jaren 80 heeft liggen. Of een toilettas met het logo van zijn favoriete voetbalclub. Maar zeg nou eerlijk: je ziet je vader toch veel liever met de stijlvolle en praktische toilettas naar het toiletgebouw lopen? We hebben ze in compact formaat voor een korte trip, maar voor een lange vakantie waarbij je vader nét wat meer mee wil nemen adviseren wij de een groter formaat. 

Zit je nu nog steeds met je handen in het haar? Verras je vader dan met een van onze cadeaukaarten. Zo kan hij zelf een product naar keuze uitkiezen op onze website.

Namens het hele team van Travelbags wensen we je een fijne Vaderdag!

Rolf