The Chesterfield Brand

Het toonaangevende merk The Chesterfield Brand verkoopt stijlvolle, tijdloze leren tassen van hoogwaardige kwaliteit én tegen een betaalbare prijs. Succes, eerlijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Maak kennis met dit prachtige merk. 

Leren tassen van The Chesterfield Brand 

The Chesterfield Brand weet als geen ander een prachtige collectie duurzame tassen te ontwikkelen van een hoogwaardig kwaliteitsleer. Bij het merk staan eerlijkheid, succes en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit betekent dat zij op een duurzame en eerlijke wijze de collectie produceren in gecertificeerde fabrieken in India. Hiervoor worden grondstoffen en materialen met respect voor natuur en mens verworven en verwerkt. Ook wordt er gedacht aan de leef- en arbeidsomstandigheden van de producenten. Zo wordt de fabriek gemiddeld zes keer per jaar bezocht. Op deze manier heeft het merk grote invloed op de kwaliteit en de duurzaamheid van het merk. Chesterfield wil op deze manier streven naar innovatie en een duurzame ontwikkeling, zodat ze op deze manier niet alleen succesvol zijn maar ook een ongekende meerwaarde zijn. Met een duurzame Chesterfield tas heeft de consument een fantastisch gevoels-product een prachtig verhaal. Met een tas van Chesterfield tas ben je verzekerd van jarenlang plezier!  

Klassiek Chesterfield gevoel 

De klassieke en typische Chesterfield stijl in combinatie met de stoere en eigenwijze uitstraling en vintage look en feel is duidelijk terug te zien in de collectie van merk. Het resultaat: een prachtige en betaalbare collectie met stijlvolle, stoere tassen voor mannen en vrouwen. Maar wat maakt Chesterfield uniek? Het merk produceert natuurlijk op een eerlijke manier. Ook zijn de tassen gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsleer, zijn ze rijk aan details en praktische functionaliteiten. Daarnaast is een Chesterfield tas ook nog eens betaalbaar, duurzaam en krijgt het naarmate het gebruik meer karakter. Alleen om deze reden kan een Chesterfield tas niet ontbreken in jouw garderobe! 

Kwaliteitsleer 

The Chesterfield Brand maakt een prachtige, duurzame collectie van hoogwaardig kwaliteitsleer. Alle tassen in de collectie van The Chesterfield Brand zijn gemaakt van het allerbeste full-grain rundleer. Het leer is een bijproduct. Dit betekent dat de koeien niet speciaal gefokt en geslacht worden voor het gebruik van het leer. Full-grain rundleer is sterk, duurzaam en wordt gemaakt van de toplaag van de huid. 

Productie van het leer 

Het looiproces is een ambachtelijk maar een zeer arbeidsintensief proces. The Chesterfield Brand maakt tijdens het looiproces gebruik van zowel chemische als plantaardige looien. De huid wordt zorgvuldig geselecteerd en gelooid. Tijdens dit looiproces wordt het leer zorgvuldig behandeld, met behoud van de natuurlijke eigenschappen. Het leer blijft soepel, zacht en de kleur blijft natuurlijk.  

De toplaag en de onderlaag van de koeienhuid worden tijdens het proces van elkaar gesplitst. De toplaag van de huid is sterk, duurzaam en heeft een authentieke uitstraling. De onderlaag is daarentegen soepel en zacht. Na het splitten van beide leersoorten, krijgen ze de juiste afwerking in kleur en soepelheid. Het leer wordt geperst en handmatig van een waxlaag voorzien. Dit wordt zorgvuldig gedaan met natuurlijke oliën en wassen. Het leer wordt op deze manier bewerkt op een duurzame manier, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit en de kleur van het leer intact blijft. Deze speciale afwerking wordt wax pull-up genoemd. Dit wordt gekenmerkt door de zachte en soepele structuur van het leer. Wax pull-up rundleer is dan ook het meest gebruikte leersoort van The Chesterfield Brand.  

Functioneel in gebruik 

Naast de klassieke en stijlvolle uitstraling van de tassen, zijn de tassen functioneel in gebruik. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel, ook het gebruiksgemak kan niet ontbreken. De tassen zijn voorzien van een goed georganiseerd interieur, zodat je je dagelijkse benodigdheden eenvoudig en goed georganiseerd kan meenemen naar je werk, school of tijdens een dagje uit! 

Bestel online 

Een tas uit de collectie van The Chesterfield Brand is draagbaar voor iedereen. Wanneer je op zoek bent naar een karakteristieke laptoptas, praktische weekendtas of een stijlvolle schoudertas, dan zit je met een tas uit de collectie van The Chesterfield Brand meer dan goed. Investeer in een Chesterfield tas voor jarenlang plezier! Veel plezier met shoppen.  

John