Secrid: het Nederlandse merk voor pocket sized Cardprotectors 

Secrid, een Nederlands familiebedrijf, lanceerde in 2009 haar eerste Cardprotector. Sindsdien is het innovatieve merk niet meer uit de markt weg te denken. Zeker nu er steeds minder met contant geld wordt afgerekend en grote portemonnees overbodig lijken te worden. Secrid werkt met een gepatenteerd mechanisme om te zorgen dat de pasjes perfect omhoog komen en je soepel je betaling kunt afronden.  

Duurzame productie  

Bewust de productie in Nederland houden in plaats van het verplaatsen naar lagelonenlanden, enkel het gebruik van onderdelen die uit Europese landen komen, duidelijke afspraken maken met leveranciers in het kader van het milieu en compensatie van de volledige CO2-uitstoot door herbebossingsprojecten. Allemaal zaken waar Secrid bewust mee bezig is om te zorgen voor onze aarde.

Het ontstaan van een consumptiemaatschappij heeft veel nadelige gevolgen gehad voor de aarde. Tegenwoordig zijn meer mensen zich bewust van het feit dat er iets moet gaan gebeuren om onder andere klimaatverandering tegen te gaan. Bedrijven gaan steeds vaker over op het produceren op een kleinere en duurzamere manier. Secrid vind het belangrijk dat er ook gefocust wordt op een langere levensduur van producten. Op deze manier kunnen wij de consumptiemaatschappij tegengaan en wat liever zijn voor onze aarde.

Miniwallet Yard Powder  

Een van de nieuwste collecties van Secrid is de Miniwallet Yard Powder collectie. Deze collectie heeft een extra aspect op het gebied van duurzaamheid. Deze collectie is een combinatie van de Cardprotector Powder met hieromheen een microvezel die leer kan vervangen. Veel van de Slimwallets en Miniwallets van Secrid worden gemaakt met leer. Maar door een nieuwe techniek kan er door een microvezel een uniek materiaal worden gemaakt die leer dus kan vervangen. Dit unieke materiaal komt uit Duitsland en voldoet aan alle strenge milieu- en kwaliteitseisen en wordt dus gebruikt voor de Secrid Miniwallet Yard Powder collectie. 

Het vervangen van leer brengt grote voordelen met zich mee als je kijkt naar milieuaspecten. Het maken van leer is zeer vervuilend en er is veel water nodig tijdens het productieproces. Ondanks het feit dat Secrid strenge afspraken hanteert, is dit nieuwe unieke materiaal een stuk beter voor het milieu. En daarom is de Miniwallet Yard Powder ook te beschouwen als een nog bewustere keuze! 

Laat je Secrid personaliseren! 

Wist je dat wij je Secrid voor je kunnen personaliseren? Zo heb je een uniek cadeau voor een speciaal moment. 

Rolf