Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

NK Kofferinpakken op de Vakantiebeurs

Denk jij het snelste een handbagage koffer te kunnen inpakken? Kom dan naar de Vakantiebeurs in de jaarbeurs in Utrecht en wie weet ga jij met de titel 'NK Kofferinpakker' én de hoofdprijs de naar huis. In samenwerking met Holidayguru en Corendon organiseren wij op de Vakantiebeurs van 16 januari tot en met 19 januari het NK Kofferinpakken. 

NK Kofferinpakken: de spelregels

Het NK Kofferinpakken wordt georganiseerd op alle dagen tijdens de Vakantiebeurs in de stand van Holidayguru (stand 11.C049). Het spel is heel eenvoudig. Elke tien minuten strijden er twee mensen tegen elkaar om zo snel mogelijk een vast aantal attributen in een Travelbags handbagage koffer te stoppen. Wie als eerste de koffer dicht heeft met natuurlijk alle attributen in de koffer, is de winnaar! Alle tijden worden nauwkeurig bijgehouden. De tussenstanden zijn tijdens de Vakantiebeurs dagelijks hier te bekijken. 

Extra leuk: elke dag wordt de snelste tijd van de dag uitgeroepen tot 'dagwinnaar'. Alle dagwinnaars gaan uiteraard naar huis met een leuke prijs! Weet jij tijdens het weekend het snelste de handbagage koffer in te pakken? Dan win je, naast de titel, ook een reis voor twee personen naar Brazilië, aangeboden door Corendon!

Hoofdprijzen

Tijdens het NK Kofferinpakken zijn er verschillende prijzen te winnen, mede mogelijk gemaakt door Corendon, Holidayguru en natuurlijk stellen wij ook leuke prijzen beschikbaar. Kom dus naar de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht van 16 januari tot en met 19 januari. 

Hoofdprijs: Een Travelbags koffer + een compleet verzorgde 9-daagse all-inclusive vakantie voor 2 personen naar Brazilië. De retourvlucht, het verblijf in 4* accommodatie Marinas Resort, transfer van en naar de luchthaven, hostessservices, 1 bagage van 20 kg per persoon, eventuele datum- en vluchttoeslagen en administratiekosten zijn inbegrepen. 

Wil jij meer weten over het NK kofferinpakken én de hoofdprijs? Bekijk alle overige informatie hier.

Shanti