Hoe draag je een heuptas?

De heuptas, ook wel dé favoriete tas van dit moment. Maar hoe draag je 'm eigenlijk? Lees mee want er zijn verschillende manieren waarop de heuptas gedragen kan worden. 

Op de heup

We kennen de heuptas natuurlijk van dé favoriete tas uit de jaren negentig. De tas die destijds door iedereen op de heup gedragen werd. Logisch ook, want een heuptas is niet voor niets een tas die op de heup gedragen wordt. De heuptas is ideaal voor wandelingen, vakanties maar ook tijdens festival. In de heuptas bewaar je je reisdocumenten, geld en je smartphone. 

In de taille

We kunnen gerust zeggen dat de heuptas zijn comeback heeft gemaakt en we dragen deze niet alleen meer op de heup. De heuptas kan ook een stukje hoger gedragen worden, namelijk in de taille. Dit zie je vooral veel voorbij komen bij de vrouwelijke drager die graag het accent wil leggen op de tas (en misschien ook wel de taille). Nog steeds hartstikke praktisch en ook nog eens stylish verantwoord. 

Als riem

Naast een heuptas op de heup of in de taille te dragen, is het ook perfect te gebruiken als riem. Ontzettend praktisch en multifunctioneel tegelijk. In de heuptas bewaar je je belangrijkste benodigdheden zoals een smartphone, geld en overige belangrijke benodigdheden. De heuptas draag je écht als riem wanneer je de riem door de lussen van je broek haalt. De tas draag je dicht op je lichaam, dus het roven van je tas is onbegonnen werk! 

Crossbody

Ongetwijfeld heb je het voorbij zien komen, het schuin over de schouder dragen van je heuptas. Ook wel crossbody genoemd. Perfect om je outfit een speelse twist te geven tijdens een dagje shoppen of een festival. De heuptas is namelijk dé favoriete festivaltas van dit moment. Kies een kleur uit de collectie en draag de heuptas schuin over de schouder en je loopt er in ieder geval goed gestyled bij! Met een sportief exemplaar uit de collectie van Eastpak of Herschel Supply Co. zit je ongetwijfeld goed. 

Shop je heuptas online bij Travelbags

Of je de heuptas nu op de heup, crossbody of in de taille draagt, het is en blijft de meest praktische tas allertijden. Ben jij nog opzoek naar de perfecte festivaltas? Bekijk alle heuptassen online op Travelbags.nl. Met een heuptas kun je op een veilige manier je persoonlijke eigendommen meenemen en je hebt je handen ook nog eens vrij. Win-win als je het ons vraagt.  

Rianne

Rianne