Hulp bij het kiezen van een laptoptas

Er zijn verschillende soorten tassen waarin je veilig je laptop mee naar je werk neemt. Een laptoptas hoeft immers niet altijd een zwarte schoudertas te zijn. Zo kun je kiezen uit een stijlvolle rugzak, een schoudertas of enkel voor een functionele laptopsleeve. Wij zetten ze alle drie voor je op een rij. Check vooraf wel even het formaat laptop dat je mee wilt nemen. 

Laptoptas kiezen

Er zijn 3 verschillende soorten laptoptassen. Elk soort heeft zijn eigen voordelen:

  1. Laptop rugzak: meerdere compartimenten en handig als je wat zwaarder gewicht moet dragen
  2. Laptop schoudertas: zakelijk design en je komt snel en gemakkelijk bij je spullen
  3. Laptop sleeve: extra (gewatteerde) bescherming

Bekijk alle laptoptassen

Laptop Backpacks van The Chesterfield Brand

Rugzakken van The Chesterfield Brand hebben het allemaal: een prachtig design, functionele opbergmogelijkheden en een uitstekende kwaliteit. De tassen zijn gevoerd uit leder en zorgen voor een stoere uitstraling. Alle hoofdcompartimenten sluiten met een lange rits, zodat eigendommen snel toegankelijk blijven. In de tassen neem je met gemak (minimaal) een 13'' laptop en je overige eigendommen mee. Enkele modellen zijn voorzien van een flessenhouder. De gewatteerde schouderbanden en het gewatteerde rugpaneel zorgen voor een maximaal gebruikscomfort.

Laptopsleeves van Wouf

Dat een laptophoes niet saai hoeft te zijn bewijst WOUF zeker met haar laptophoezen! De leuke prints zorgen voor een opvallende en vrolijke verschijning op kantoor. 

Deze hoezen zijn er voor een 13 of 15" laptop of tablet. De twee elastieken met anti-slip laag zorgen ervoor dat jouw laptop goed op zijn plek blijft zitten. 

Genoeg inspiratie opgedaan maar nog niet het juiste model tegengekomen? We hebben er nog veel meer voor je!
Bekijk hier onze volledige collectie laptoptassen

Rolf