Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,727 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Balr. U-Series

De U-series collectie staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit tassen en overige (reis)accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Dat typeert het luxe lifestyle-merk Balr.

6 artikelen
Meest verkocht

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Ontdek de U-series collectie van Balr.

De U-series collectie van Balr. is opgericht in 2013 door de professionele voetballers Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus. Inmiddels is Balr. een internationaal luxe lifestyle-merk dat bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit kleding, tassen en overige (reis)accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Het Nederlandse merk weet met de uitgebreide collectie een jong en ambitieus publiek te inspireren met de collectie.

Reis met Balr.

De stoere, sportieve uitgesproken collectie van Balr. is herkenbaar aan het opvallende logo. De U-series collectie bestaat uit stoere en praktische rugzakken, sporttassen, weekendtassen en bijbehorende reisaccessoires zoals een heuptas en toilettas. De collectie heeft een luxueuze uitstraling en geschikt voor iedereen die het liefst in stijl op reis gaat. Balr. is stoer en is er voor iedereen die ervan droomt om een groot en succesvol persoon te worden. Dit doe je volgens het merk alleen door actie te ondernemen, wat je vindt in de kleinste details. Met een rugzak uit de U-series collectie van Balr. ga je dagelijks naar je werk, school of op reis en is je ideale metgezel. De rugzak biedt voldoende ruimte voor het meenemen van je dagelijkse benodigdheden.

U-Series van Balr. online bij Travelbags.nl

Ga op reis met een tas of reisproduct uit de collectie van Balr. Op reis met Balr. is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies voor een reistas en bijbehorende toilettas in dezelfde kleur en/of print. De U-Series collectie van Balr. is eenvoudig, stoer en verkrijgbaar bij Travelbags.nl. Veel plezier met shoppen!