American Tourister Novastream

Zoek je een koffer voor je vakantie? Een koffer uit de Novastream serie van American Tourister kan jouw nieuwe koffer zijn. Met de minimalistische maar verfijnde look en aandacht voor details zijn deze koffers een goede keuze.

1 - 12 van 12 artikelen

Aanbevolen

American Tourister

In 1933 is American Tourister opgericht door Sol Koffler. Zijn doel; een duurzame koffer voor dezelfde lage prijs als zijn concurrenten. En dat is gelukt! In de jaren die kwamen groeide het merk enorm. Zo maakte American Tourister de eerste koffer die gemaakt was van vinyl en gegoten plastic. Door te blijven innoveren met nieuwe technieken, materialen en designs is American Tourister uitgegroeid tot een grote speler in de bagagebranche. Dit viel ook op bij Samsonite, een andere grote speler. In 1993 werd American Tourister door Samsonite overgekocht.

American Tourister Novastream

De koffers uit de Novastream serie hebben een minimalistisch design met aandacht voor details. Met de verschillende kleurenmogelijkheden, vind jij de koffer die bij jou past. Naast het mooie uiterlijk is deze koffer ook een duurzame keuze. De harde schaal van de koffer is gemaakt van rPet polyester, dit is een duurzaam materiaal gemaakt van gerecyclede petflessen. Voor de spinner 55 zijn er 9 petflessen gebruikt, voor de spinner 67 zijn er 11 petflessen gebruikt en voor de spinner 77 zijn er 15 petflessen gebruikt. Zo koop je niet alleen een sterke, betaalbare koffer met een mooi design maar ook een duurzame koffer.

Novastream bij Travelbags

Heb je een mooie Novastream koffer gevonden? Bestel deze dan bij Travelbags. Als officieel dealer van American Tourister kun je bij ons terecht voor vragen, advies en de volledige garantie. Niet de koffer gevonden die bij jou past? Bekijk de gehele koffer collectie van American Tourister. In deze uitgebreide collectie vind jij vast je nieuwe koffer!