Specificaties Senz Mini Stormparaplu (pure black)

92 x 85 cm
0.2 kg
Polyester
Paraplu's
2 jaar
1011020
8717703881301
Senz Mini

Omschrijving Senz Mini Stormparaplu (pure black)

De Senz Umbrella Mini Stormparaplu is de kleinste handzame versie van dé innovatie op paraplugebied. De stormparaplu’s zijn ontwikkeld door drie studenten van de TU Delft, zij zochten de perfecte oplossing voor het aloude probleem van het omklappen van een paraplu bij een beetje wind. Zodoende kwamen ze bij het Senzontwerp, een ontwerp dat al vele design- en innovatieprijzen gewonnen heeft.

Het ontwerp zit slim in elkaar zodat de paraplu zelfs niet omklapt bij wind tot 80 km/h. Ook is de Senz mini paraplu voorzien van eyesavers, dit zijn brede kunststof dopjes op de punten van de paraplu. De Senz Mini Storm Paraplu past makkelijk in je tas en is een absolute blikvanger in het straatbeeld.

Kenmerken:

  • Windbestendig tot 80km/h
  • UV bescherming van UPF 50+
  • Eyesavers aan de uiteinden van de paraplu
  • Opvouwbaar model
  • Past gemakkelijk in een tas

Wij zijn officieel Senz dealer. U kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

Senz Mini Stormparaplu pure black


Kleur:
Pure black
Levertijd:
4295
2995
30% KORTING

Reviews Senz Stormparaplu pure black

Gemiddeld:
+ Alle 2 reviews bekijken
Waardering:
Perfecte plu. Past makkelijk in je tas en is echt stormbestendig. Om 4 uur in de middag besteld en de volgende ochtend al bezorgd, dat is nog eens snel. Groetjes Paula.
Waardering:
Deze paraplu is inderdaad makkelijk in een tas mee te nemen Helaas gaat deze paraplu tot 60 km per uur Daar moet je wel rekening meehouden Z`n grote broer gaat wel tot 100 km per uur